Skip to main content

Voorwaarden & Privacy

1. Geen enkel materiaal van deze site mag worden gekopieerd, geüpload, gepost, gewijzigd of verspreid op welke manier dan ook, behalve dat u één kopie van het materiaal op één enkele computer mag downloaden voor persoonlijk, thuisgebruik, op voorwaarde dat u alle auteursrecht- en andere eigendomsvermeldingen intact houdt. Het gebruik van dergelijk materiaal op een andere website of computeromgeving is verboden, tenzij hiervoor toestemming is verleend.

2. Het woord Z-CARD® en logo zijn handelsmerken van Holding Daneels NV, België. Andere handelsmerken die op deze site voorkomen zijn eigendom van de betreffende eigenaar. Alle rechten met betrekking tot dergelijke merken zijn voorbehouden.

3. Wij bewaren geen persoonlijke informatie wanneer u onze website bezoekt, tenzij u hier toestemming voor geeft. Wij bewaren alleen informatie wanneer u een offerte aanvraagt, zich inschrijft voor onze nieuwsbrief of ons een email stuurt. Z-CARD® deelt geen enkele informatie met een derde partij. Wij verkopen geen emailadressen, namen of persoonlijke demografische informatie aan andere organisaties. Elke verandering in ons privacy beleid zal worden weergegeven op onze website.

4. Hoewel Z-CARD® redelijke inspanningen levert om nauwkeurige en actuele informatie op de site op te nemen, geven we geen garanties of verklaringen over de nauwkeurigheid ervan. Z-CARD® aanvaardt geen aansprakelijkheid voor fouten of omissies in de inhoud van de site. Alle informatie is onder voorbehoud van latere wijziging, zonder voorafgaande kennisgeving.

5. Software van een derde partij die wordt gedownload vanaf een site beheerd door een derde partij (waarnaar gerefereerd of naar wordt gelinked vanaf deze site) valt onder de verantwoordelijkheid van die partij en niet die van Z-CARD®. Z-CARD® heeft geen verantwoordelijkheid voor schade die ontstaat door verlies, schade, virussen of andere schade die ontstaat als gevolg van het downloaden van dergelijke software.

6. Eventuele logo’s of handelsmerken van derden zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaars. Als u van mening bent dat uw logo is gebruikt op een manier die een inbreuk op het auteursrecht vormt, of dat uw intellectuele eigendomsrechten op een andere manier zijn geschonden, neem dan contact met ons op onder vermelding van het exacte probleem en uw contactgegevens.