Extra mogelijkheden voor jouw Z-CARD®

Bij Z-CARD® is ons hoofddoel het ontwikkelen van campagnes die jou helpen jouw doelen te bereiken.
Zorg ervoor dat je Z-CARD® campagne opvalt door te kiezen voor één of meer opvallende opties.

De eerste indruk is belangrijk

Displays

Onze displays zijn ideaal om jouw Z-CARD® aan ontvangers te presenteren. Je Z-CARD® zal meer opvallen door deze te plaatsen op een receptiebalie, de balie van een winkel of op een conferentiestand. Wij bieden een breed scala aan standaard displays voor zowel het Credit- als Pocket-formaat. Deze displays kunnen worden ontworpen naar de stijl van de bijhorende Z-CARD®.

In de Mini-displays passen 20 Z-CARD®s, Maxi-displays hebben ruimte voor ongeveer 50 Z-CARD®s, afhankelijk van het soort en het aantal panelen.

Tijdens het produceren vullen wij de displays. Dit bespaart niet alleen tijd, maar is ook kostenefficiënter.

Bel ons voor gratis advies 020 535 6850

Seizoensinformatie in jouw Z-CARD®

Kaarthouders

De Z-CARD® concepten kunnen worden voorzien van een houder voor elk type kaart. Afhankelijk van het formaat kunnen wij verschillende opties aanbieden, zoals een kaarthouder of slit.

Zo kan je jouw Z-CARD® bijvoorbeeld gebruiken in combinatie met hotelkamersleutels, visitekaartjes, verzekeringskaarten of klantenkaarten.

Een cover met slit is ideaal voor het bewaren van product samples, vouchers of een extra gevouwen folder met aanvullende informatie.

Bel ons voor gratis advies 020 535 6850

Meer respons met speciale aanbiedingen

Binnenwerk opties

Het binnenwerk kan op verschillende manieren worden aangepast om een maximale impact en bereik van jouw Z-CARD® campagne te garanderen. Zo bieden wij niet alleen verschillende papiersoorten en veredelingstechnieken aan, wij kunnen ook afscheurbare panelen voor coupons, vouchers of DM-responskaarten produceren.

Ben je nog niet zeker van de beste oplossing voor jouw campagne? Neem dan contact op!

Bel ons voor gratis advies 020 535 6850

Professioneel en snel geregeld

Gepersonaliseerde Direct Mailing

Of het nu gaat om een gepersonaliseerde of promotionele Z-CARD® direct mailing, met een Z-CARD® als blikvanger bieden wij een breed scala aan postale oplossingen. Het enige wat jij hoeft te doen, is het adressenbestand bij ons aan te leveren.

Op zoek naar iets meer? Wij kunnen elke Z-CARD® voorzien van een eigen unieke nummering, QR of barcode. Dit biedt jou uiteenlopende mogelijkheden in het meten van jouw campagne op gebruik en conversie.

Bel ons voor gratis advies 020 535 6850

Val op met een gestanste cover

Cover opties

Val op en garandeer een grotere betrokkenheid van jouw doelgroep. Ontwikkel gestanste covers op maat in de vorm van jouw product om merksynergie te versterken of kies voor een cover met kaarthouder om aanvullende onderdelen bij te leveren. Van speciale vormen en maten tot spot UV en folies, elke techniek kan worden toegepast!

Er zijn eindeloos veel mogelijkheden, bel ons voor de beste oplossing.

Bel ons voor gratis advies 020 535 6850

Opvallend en niet te missen

Magazine tip-ins

Laat je tijdschriftadvertentie opvallen met een Z-CARD® tip-in. Jouw Z-CARD®s kunnen geplakt worden op de cover of in het midden van een tijdschrift, maar zij kunnen ook (los) samen met een tijdschrift in een flowwrap (plastic) geseald worden.

Neem contact op met ons team om de mogelijkheden voor een tip-in te bespreken.

Bel ons voor gratis advies 020 535 6850

Baken van verbinding

Flessenhangers

Hang je Z-CARD® aan een fles! Wij bieden verschillende prijs- en formaat mogelijkheden voor deze geweldige distributiemethode. Ideaal voor productpromoties in een winkel! De hanger kan worden aangepast in grootte om zo aan jouw wensen te voldoen. Het concept werkt fantastisch voor een breed scala aan communicatie, van productlanceringen tot vakantiepromoties.

Dit is een bijzondere manier om jouw merk te laten zien met een hoge toegevoegde waarde, waarbij een actie van de klant wordt gestimuleerd.

Bel ons voor gratis advies 020 535 6850

Opvallen doe je zo

Luxe afwerkingen

Met veredelingstechnieken als metallic inkten (goud en zilver), zilver- en goudfolies en reliëfdruk, kunnen wij jouw Z-CARD® een luxueus gevoel geven dat er voor zal zorgen dat jouw ontvanger de Z-CARD® onthoudt en bewaard.

Bel ons voor gratis advies 020 535 6850

De finishing touch

Kledinglabels

Onze Z-CARD® kledinglabels zijn de finishing touch van jouw productpresentatie. Door van jouw Z-CARD® een kledinglabel te maken, kan je commerciële, informatieve en creatieve communicatie aan een product toevoegen.

Met Z-CARD® kledinglabels vallen jouw producten niet alleen op, ook kunnen klanten snel en gemakkelijk jouw product en merk identificeren.

Bel ons voor gratis advies 020 535 6850

Evenementcommunicatie

Keycords

Door jouw Z-CARD® te combineren met een keycord, zal jouw merk nog meer opvallen bij de deelnemers en bezoekers van het event. Of het nu gaat om een professionele bijeenkomst, een sportevenement of een vakantiebeurs, de gebruiksvriendelijke, duurzame keycordoplossing houdt jouw boodschap dichtbij en steeds zichtbaar. Door het toevoegen van een plattegrond en/of programma zal het de beste vriend van jouw ontvangers worden gedurende het event!

Met een Z-CARD® in een keycord is jouw boodschap altijd intact en visueel aanwezig.

Bel ons voor gratis advies 020 535 6850