Skip to main content

Voor wie op zoek is naar net dat beetje meer

Slit
Wil je graag wisselende informatie aan jouw Z-CARD® toevoegen? Kies dan voor een slit (snede) in één van de covers. Dit biedt de mogelijkheid voor bijvoorbeeld een kaartje met knooppunten, een voucher of een kleine, gevouwen folder met seizoensgebonden informatie.

Kaarthouder
De covers van een Z-CARD® kunnen geproduceerd worden als een kaarthouder. Dit is de perfecte alles-in-één oplossing voor het toevoegen van bijvoorbeeld een hotelkamersleutel, een klantenkaart of een visitekaart.

Boekomslag
Ook kunnen de covers van een Z-CARD® gewijzigd worden naar een boekomslag. Zo creëer je op een klein formaat het vertrouwde gevoel van een boek. De boekomslag is te combineren met elk soort binnenwerk dat wij hebben.

Op maat
Zorg voor een nóg grotere impact met een cover op maat. De covers van een Z-CARD® kunnen namelijk in een vorm naar keuze gestanst worden. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact op met iemand van ons Sales Team.

OfferteInDesign templates

Compact, eenvoudig en duurzaam

Jouw boodschap op een unieke manier bij jouw doelgroep

Stopkracht

Z-CARD®s hebben een ongekende ‘stopkracht’. Eenmaal in handen gebruikt, hergebruikt en bewaart jouw doelgroep hun Z-CARD®. Het perfecte print concept om aandacht mee te trekken!

Duurzaam

Elke Z-CARD® wordt duurzaam en energiezuinig geproduceerd met onze speciaal hiervoor ontwikkelde, gepatenteerde machines (EP2925530B1). Dit op FSC/PEFC gecertificeerd papier afkomstig uit duurzaam beheerde bossen.

Hoge kwaliteit

Z-CARD®s zijn van hoge kwaliteit en worden met veel zorg geproduceerd om zo te allen tijde het imago van jouw merk te evenaren.

Ontvang een offerte

Vul onderstaand formulier in en wij sturen binnen 4 uur vrijblijvend een offerte!

  Ervaring

  Z-CARD® bestaat inmiddels al ruim 25 jaar
  en is binnen die tijd van een niche-printmarketingbureau uitgegroeid tot een internationaal marketingbureau met 67 kantoren in 49 landen. Onze Sales Teams weten alles wat er valt te weten over PocketMedia®!

  Kennis

  Samenwerken met Z-CARD® betekent
  samenwerken met ervaren PocketMedia®-specialisten. Onze Sales Teams doen er alles aan om mee te denken en de beste oplossing te vinden voor jouw project. Geen vraag is ons te gek!

  Service

  Wij streven altijd naar het aanbieden van de
  allerbeste dienstverlening. Dit van A tot Z, van het meedenken over jouw project tot het toesturen van een offerte, en van het controleren van jouw drukwerk-bestanden tot het spoedig en
  juist leveren.

  Z-CARD® werkt samen met kleine en grote bedrijven,
  bekende en onbekendere merken