Skip to main content

Voorwaarden laagste prijsgarantie

Het is ons doel om de nummer één te zijn als het gaat om PocketMedia® producties.

Als Europees marktleider richten we ons daarom op het complete assortiment PocketMedia® producten, het hierbij behorende inkoopvolume van de tientallen miljoenen Z-CARD®‘s die wij jaarlijks produceren, alsmede gekwalificeerd advies en service. En richten ons vooral op de prijzen, waarmee wij grote maar ook kleine projecten betaalbaar maken: altijd de laagste prijs bij Z-CARD®.

Wij willen onze klanten de mogelijkheid bieden om snel en eenvoudig het Z-CARD® concept, advies en de productie hiervan op één plek te kunnen inkopen, zonder dat het nodig is om prijzen te vergelijken.

Z-CARD® maakt de prijzen voor jou. Telkens als we een normale prijs tegenkomen die ergens anders lager is, corrigeren wij onze prijzen.

Met meer dan 2.500 PocketMedia® producten in het assortiment kan het soms gebeuren dat we iets over het hoofd zien en onze concurrenten onverwachts bij een specifiek product qua prijs voordeliger zijn. Voor deze gevallen is er de laagste prijsgarantie.

En die werkt als volgt: mocht je bij de concurrent een identiek product goedkoper vinden, dan krijg je het product bij ons ook voor deze prijs – plus daarbovenop krijg je ook nog eens 5% extra korting. Als dank. Want eigenlijk is het ons werk om altijd alle prijzen in de gaten te houden.

Voor onze prijzen en dus ook voor de laagste prijsgarantie hebben we duidelijke maatstaven nodig. Tenslotte willen we je de beste prijs bieden bij een eerlijke concurrentie.

Dit zijn onze richtlijnen:

1. Om de prijsgarantie te kunnen verkrijgen, dien je aan te kunnen tonen dat de concurrent goedkoper is. Dit kan aantoonbaar gemaakt worden door een print (pdf) van de desbetreffende offerte. Z-CARD® eigent zich het recht toe om een prijscontrole uit te voeren en de echtheid van de offerte na te gaan bij de concurrent alvorens over te gaan tot een verlaging van de prijs.

2. De laagste prijsgarantie geldt bij prijzen van concurrenten. De prijsgarantie geldt voor prijzen van concurrenten die hun producten in Nederland, op basis van de hier geldende wetten en belastingen verkopen en bereikbaar zijn. Daarom geldt dit niet voor prijzen van buitenlandse leveranciers.

3. De laagste prijsgarantie geldt ook bij acties en kortingen van concurrenten. Onze concurrenten adverteren steeds weer met actieprijzen, kortingen of lokkertjes. Mochten onze laagste prijzen in het kader van een dergelijke actie hoger uitkomen, geldt hier natuurlijk óók de laagste prijsgarantie.

4. De laagste prijsgarantie geldt voor identieke producten. Identiek betekent voor ons dat het product identiek is of alle gespecificeerde eigenschappen van het product identiek zijn. Voorwaarde is ook dat het gaat om vergelijkbare aantallen en verpakkingseenheden resp. verpakkingen. Als ook om een offerte met dezelfde service en transportvoorwaarden.

5. De laagste prijsgarantie geldt voor prijzen die op hetzelfde tijdstip geldig zijn. Wanneer een prijs van Z-CARD® vergeleken wordt met die van een concurrent, moeten beide op hetzelfde tijdstip geldig (geweest) zijn.

6. De laagste prijsgarantie geldt niet voor prijsgaranties. Basis van de laagste prijsgarantie is altijd de prijs van een product. Een prijs die ontstaan is doordat een concurrent een prijsgarantie toegepast heeft, kan bij ons helaas niet gebruikt worden voor de laagste prijsgarantie.

7. De laagste prijsgarantie geldt niet als daardoor de inkoopprijs volledig en systematisch onderboden wordt.

Deze prijsvoorwaarden gelden enkel op nieuwe of openstaande offertes en zijn niet van toepassing op reeds bestelde of geleverde producten.