Skip to main content

Team – Wij zijn Z-CARD®

Een internationaal, creatief printmarketingbureau dat graag ontdekt, samenwerkt en creëert.

Eline de Kroon
CEO
M: +32 (0)473 46 60 48
E: elinedk@zcard.com

Tamara Baas
Marketing & Design
E: tamarab@zcard.com

Over ons

Wij hebben een grote passie voor het creëren van efficiënte, fysieke communicatiemiddelen die zijn ontworpen om een grote hoeveelheid informatie te verpakken in een compacte marketingoplossing.

Onze geschiedenis

Wij zijn 25 jaar geleden begonnen als een niche-printmarketingbedrijf en zijn uitgegroeid tot een internationaal bureau met 67 kantoren in 49 landen. Wij werken met allerlei soorten bedrijven, van kleine ondernemers tot bekende merken, en bieden creatieve PocketMedia®-oplossingen voor hun dagelijkse marketingproblemen.

Emotie in beweging

Wij maken gebruik van grondige analyses om een grotere impact te creëren. Om mensen te motiveren om actie te ondernemen, moet je ze eerst aanzetten om te voelen. Daarom gebruiken wij allerlei kostenefficiënte onderzoekstechnieken om aan het licht te brengen wat opvalt bij  jouw publiek en wat hen zal doen bewegen.

Samenwerken

Wij geloven dat alles beter werkt als wij allemaal samenwerken. Jij met onze specialisten. Jouw middelen en die van ons. Jouw partners en ons team. Samenwerking zorgt niet alleen voor betere werkrelaties, maar ook voor beter werk.

Slimme starters

Altijd het A-team. Wanneer je met ons werkt, werk je met ervaren veteranen die diepgaande PocketMedia®-ervaring en brede marketingexpertise hebben. Je hoeft dus geen tijd te verspillen om ons up to speed te krijgen!

De resultaten

In jouw zoektocht naar de meest effectieve manier om jouw boodschap over te brengen, is Z-CARD® de perfecte metgezel voor jouw marketingmix. Onderzoek toont aan dat wij veel meer waarde bieden in vergelijking met andere traditionele printmarketing tools.

En, niet onbelangrijk: wat zeggen onze klanten over ons?

MasterCard

Z-CARD® heeft ons de oplossing gegeven om een relatief gecompliceerde boodschap op een simpele maar aantrekkelijke manier over te brengen aan onze klanten.

Virgin Mobile

Z-CARD® is van begin tot eind een plezierige ervaring geweest om mee samen te werken.

Bank of Scotland

Zeer hoog kwaliteitsniveau van de geleverde diensten - kijk uit naar toekomstige mogelijkheden.

Danone – Activia

Ik voelde me meteen aangetrokken tot de Z-CARD®s - het formaat is flexibel, handig en van hoge kwaliteit.

Scottish Football Association

Wij gebruiken de Z-CARD® nu al meer dan 2 jaar als een ideaal formaat voor de reisgidsen die we aan onze supporters geven als ze het Schotse team naar de uitwedstrijden volgen.

The Hoxton Hotel

We vonden het een perfect concept en een oplossing voor de briefing de wij hadden gekregen. Het draagbare lichte karakter ervan maakt een Z-CARD makkelijk om te dragen en eenmaal uitgevouwen biedt het een goed formaat voor de presentatie van de informatie.

Galleria

We hebben voor Z-CARD® gekozen vanwege de mogelijkheid om datasheets samen te brengen tot een schaalbaar formaat. Dankzij de efficiënte en snelle levering heeft Galleria de distributiedekking drastisch kunnen verhogen.

UKPIPS

Een uitstekend niveau van service, productkennis en vooral het team van mensen.