De Corona Routekaart in ieders broekzak!

Met de opkomst van het coronavirus staat de wereld op z’n kop. In ieder land wordt gezocht naar de juiste maatregelen en in Nederland is men eindelijk zover. De overheid is erin geslaagd om een uniforme routekaart samen te stellen die inwoners duidelijk informeert over de coronamaatregelen per risiconiveau; genaamd de Corona Routekaart.

Wij geloven dat het cruciaal is dat deze informatie gelezen, herbruikt en bewaard wordt en laat dat nu net de kracht van onze Z-CARD zijn. De Z-CARD® is dan ook de ideale tool om deze vitale informatie te verspreiden en in ieders broekzak te krijgen. Daarom brengen wij de Corona Routekaart Template uit; met enerzijds de Corona Routekaart, en anderzijds ruimte voor uw eigen communicatie. Uiteraard geheel te ontwerpen naar uw eigen stijl. Naast een snelle levering kunnen we jullie ook helpen met de distributie via onder andere huis-aan-huis bedeling.

De Corona Routekaart Template kunt u downloaden via onderstaande knop. Met het formulier op deze pagina vraagt u gemakkelijk een offerte voor deze bij ons op. Deze template wordt uitgegeven als een Z-CARD® Credit formaat met 8 panelen.

Ontvang Vandaag Nog een Offerte

Wij sturen binnen 4 uur een vrijblijvende offerte


Kennis

Wilt u alles weten over PocketMedia®? Dat bent u bij ons verkoopteam aan het juiste adres. Zij doen net dat stapje extra om niet alleen met de beste oplossing te komen, maar ook tegen de scherpste prijs.

Ervaring

Met onze jarenlange ervaring, hebben we bij Z-CARD® al van alles meegemaakt. Van complexe campagnes en wijdverspreide leveringen, tot de meest creatieve en opvallende ontwerpen aan toe. Wij zijn voorbereid op iedere uitdaging!

Service

Het Z-CARD® sales team streeft naar het aanbieden van de allerhoogste dienstverlening. Onze medewerkers werken rond de klok zodat elke stap van uw opdracht zo soepel en snel als mogelijk verloopt.

Wij Werken Samen met Grote en Kleine Merken