Voorwaarden & Privacy

1. Deze site wordt gecontroleerd en beheerd door Z-CARD® Ltd vanuit het Verenigd Koninkrijk en is in overeenstemming met het Engels recht. Alle bezoeken op deze site zullen behandeld worden naar Engelse regelgeving.

2. Van deze site mag op geen enkele wijze iets worden gekopieerd, geupload, gepost, aangepast of gedistribueerd. Het is enkel toegestaan één kopie van de materialen te hebben voor persoonlijk thuisgebruik met inachtneming van de copyright. Het gebruik van het materiaal op elke andere website of computer is verboden, tenzij hier toestemming voor is gegeven.

3. De Z-CARD® woorden en het logo, PocketMedia® en Z-Binder® zijn handelsmerken van Z-Industries Ltd. Andere handelsmerken op deze site zijn eigendom van de relevante eigenaar. Alle rechten met betrekking tot deze handelsmerken zijn voorbehouden.

4. Wij bewaren geen persoonlijke informatie wanneer u onze website bezoekt, tenzij u hier toestemming voor geeft. Wij bewaren alleen informatie wanneer u een offerte aanvraagt, zich inschrijft voor onze nieuwsbrief of ons een email stuurt. Z-CARD® Ltd deelt geen enkele informatie met een derde partij. Wij verkopen geen email adressen, namen of persoonlijke demografische informatie aan organisaties. Elke verandering in ons privacy beleid zal worden weergegeven op onze website. Echter, wij zullen alle informatie behandelen naar het privacy beleid dat geldig was ten tijde van het bewaren van de informatie.

5. Hoewel Z-CARD® Ltd tracht de informatie op de website zo accuraat en up-to-date mogelijk te houden, geven wij geen garantie met betrekking tot zijn accuraatheid. Z-CARD® Ltd. aanvaardt geen aansprakelijkheid voor fouten of nalatigheden met betrekking tot de inhoud van de site. Alle informatie is onder voorbehoud van latere wijziging, zonder voorafgaande kennisgeving.

6. Software van een derde partij die wordt gedownload vanaf een site beheerd door een derde partij (waarnaar gerefereerd of naar wordt gelinked vanaf deze site) valt onder de verantwoordelijkheid van die partij en niet die van Z-CARD® Ltd. Z-CARD® Ltd. heeft geen verantwoordelijkheid voor schade die ontstaat door verlies, schade, virussen of andere schade die onstaat als gevolg van het downloaden van zulke software.

7. Elk logo of handelsmerk van derde partij bedrijven zijn het bezit van hun respectievelijke eigenaren. Als u het idee heeft dat uw logo gebruikt wordt op een manier die de copyright overtreedt of die uw intellectuele eigendom schaadt, neem dan contact met ons op onder vermelding van het exacte probleem en uw contactgegevens.