Wij zijn per direct op zoek naar een …

Pro-actieve Account Manager Benelux

Z-CARD® is een internationaal marketingbureau en de absolute marktleider in PocketMedia®. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van campagnes en de productie van zogeheten Z-CARD’s. Een zeer compacte marketingtool, dat rechtstreeks belandt in de zakken van de doelgroep van onze opdrachtgevers. Als patenthouder van Z-CARD® zijn wij al meer dan 20 jaar actief voor vele opdrachtgevers in Europa. Denk hierbij aan organisaties in de Farmaceutische industrie, City Marketing, Evenementen of Toerisme. Een Z-CARD® is als marketingtool dan ook overal inzetbaar.

Voor de Benelux zijn wij per direct op zoek naar een pro-actieve accountmanager M/V voor 40 uur per week. Het Benelux-team opereert vanuit ons hoofdkantoor in Antwerpen waar je, naast je vaste standplaats op ons kantoor in Hoofddorp, ook veelvuldig zult zijn.

Werken bij Z-CARD®?

Z-CARD® is een jong, dynamisch en ambitieus bedrijf. Naast ons hoofdkantoor in Antwerpen en Hoofddorp, hebben wij ook kantoren in Parijs, Londen, München, Barcelona en Milaan. Vanuit onze kantoren werken wij als één team om onze visie en ambitie te realiseren. Werken als team is voor Z-CARD® dan ook belangrijk. Om dit te onderstrepen wordt er tweemaal per jaar ergens in Europa onze European Sales Dagen georganiseerd, waarbij je jezelf verder kunt ontwikkelen. Tijdens deze dagen zijn er niet alleen boeiende sprekers maar houden we ook inspirerende sessies, kun je jezelf verder ontwikkelen en geven we als team invulling aan het maken van de juiste vervolgstappen. In het kort: Hard werken, Teamwork en veel Fun. 🙂

Wat mag je van ons verwachten?

We beginnen met een inwerkperiode waarbij we je trainen en begeleiden om vol vertrouwen aan het echte werk te beginnen. Vervolgens zorgen we dat je bekend bent met onze marketingoplossingen, de markt en de systemen die we gebruiken.

Samen bepalen we welk segment van de markt je op een proactieve manier gaat benaderen. Dit zal een mix zijn van cold calls, afspraken en het bezoeken van evenementen. Tijdens iedere stap word je ondersteund door ons marketingteam, die je voorziet van de juiste marketingmiddelen en contacten. Bovendien ontvang je continue coaching van je Sales Manager. Binnen Z-CARD® ben je verantwoordelijk voor het gehele salestraject, dus vanaf het eerste gesprek, de ontwikkeling van de Z-CARD®-campagne, tot aan het aftersales gesprek.

Waar zijn wij naar op zoek?

  • Je bent een jonge, dynamische persoonlijkheid met een aanstekelijk enthousiasme.
  • Je hebt een neus voor verkoop én neemt alleen genoegen met maximaal verkoopresultaat.
  • Verkooptargets zijn een ultieme uitdaging voor je, hiervan gaat je hart sneller kloppen.
  • Je bent klantgericht, overtuigend en hebt een enorme drive om te scoren.
  • Daarnaast ben je een doorzetter en beschik je over een winnaarsmentaliteit.
  • Je ben zelfstandig en kunt zelf gestructureerd en toch flexibel werken.
  • Je beheerst naast het Nederlands ook het Engels op een professionele manier.
  • Je zit op een MBO/HBO denkniveau

Ervaring of diploma’s in de richting commercieel of marketing heeft toegevoegde waarde, maar is niet noodzakelijk. Wij vinden met name je persoonlijkheid, mentaliteit, sales skills en drijfveren erg belangrijk.

Ons aanbod:

Je komt terecht in een dynamische en goed gestructureerde internationale verkooporganisatie. Wij bieden je een aantrekkelijk en zeer motiverend salarispakket met bedrijfsauto en passende middelen (laptop – mobiele telefoon). Bovendien ontvang je een gedegen opleiding en continue coaching van je Sales Manager ter ondersteuning van je professionele ontplooiing.

Mis deze job niet en bel ons nu!

Geïnteresseerd?

Stuur je cv naar: ElineDK@zcard.com.
Voor meer informatie neem contact op met
Eline de Kroon op ons kantoor in Antwerpen: +32 4 73 46 60 48