Win meer, beleef meer
Bank Giro Loterij – VIP-Kaart

Bij de Bank Giro Loterij kan je niet alleen winnen, maar ook meer beleven. Zo geeft de Bank Giro Loterij Vip-Kaart gratis toegang tot meer dan 70 musea, krijg je korting op ruime 250 uitjes in Nederland en maak je kans op vip-evenementen.

Omdat bij een VIP-Kaart ook een VIP-communicatietool hoort, heeft de Bank Giro Loterij ervoor gekozen om de toelichtingen bij de VIP-Kaart op een Z-CARD® te communiceren. Deze weerspiegelt perfect waar zij als merk voor staan.

Hun oog viel op het Postal format met 4 panelen. Deze biedt voldoende ruimte om zowel alle deelnemende musea op een plattegrond als in een lijst weer te geven, alsmede het gebruik van de VIP-Kaart en de evenementen waartoe het toegang geeft. Bij de Bank Giro Loterij speel je niet alleen bewust, zij kiezen ook bewust voor FSC gecertifieerd papier.

Ecologie staat bij Z-CARD hoog in het vaandel. Door al onze inspanningen op het vlak van duurzaamheid is onze ecologische voetafdruk zo laag dat het kleine beetje C02 dat een Z-CARD nog verwekt kan herleidt worden tot nul.