Kaartje ontvangen?

We communiceren tegenwoordig vooral veel via e-mail en WhatsApp, maar wie vindt het nou niet leuk om een kaartje te krijgen? Stuur jouw doelgroep eens een kaartje met ons speciale Z-Postcard formaat en ontdek de impact en de voordelen.

Het opvallende Z-Postcard formaat is het ideale communicatiemiddel om jouw doelgroep op een makkelijke manier te bereiken. Het grijpt meteen je aandacht en combineert de duurzaamheid van een Z-CARD® met het gemak van verspreiding via de post.

Of het nu gaat om een marketingcampagne, een (win)actie of het werven van donaties, de Z-Postcard geeft je de mogelijkheid om via een antwoordkaart de interactie met je doelgroep te starten. Door de perforatierand tussen de Z-CARD® en het postcard gedeelte zijn deze gemakkelijk van elkaar los te trekken. Het postcard gedeelte kan dan bijvoorbeeld gebruikt worden als antwoordkaart en op de Z-CARD heeft de ontvanger alle overige informatie over jouw bedrijf/product bij de hand. Ongeadresseerde huis-aan-huis verspreiding is mogelijk of gepersonaliseerd.

Voorbeelden van toepassingen:

  • Machtiging voor donaties
  • Winactie/prijsvraag

We hebben inmiddels een aantal projecten afgerond in verschillende formaten. Wil je een voorbeeld ontvangen dan sturen we je graag een kaartje!