Kaartje ontvangen? | Z-CARD®

Kaartje ontvangen?

  • 0
  • 10/29/2015

We communiceren tegenwoordig vooral veel via e-mail en WhatsApp, maar wie vindt het nou niet leuk om een kaartje te krijgen? Stuur jouw doelgroep eens een kaartje met ons speciale Z-Postcard formaat en ontdek de impact en de voordelen.

Het opvallende Z-Postcard formaat is het ideale communicatiemiddel om jouw doelgroep op een makkelijke manier te bereiken. Het grijpt meteen je aandacht en combineert de duurzaamheid van een Z-CARD® met het gemak van verspreiding via de post.

Of het nu gaat om een marketingcampagne, een (win)actie of het werven van donaties, de Z-Postcard geeft je de mogelijkheid om via een antwoordkaart de interactie met je doelgroep te starten. Door de perforatierand tussen de Z-CARD® en het postcard gedeelte zijn deze gemakkelijk van elkaar los te trekken. Het postcard gedeelte kan dan bijvoorbeeld gebruikt worden als antwoordkaart en op de Z-CARD heeft de ontvanger alle overige informatie over jouw bedrijf/product bij de hand. Ongeadresseerde huis-aan-huis verspreiding is mogelijk of gepersonaliseerd.

Voorbeelden van toepassingen:

  • Machtiging voor donaties
  • Winactie/prijsvraag

We hebben inmiddels een aantal projecten afgerond in verschillende formaten. Wil je een voorbeeld ontvangen dan sturen we je graag een kaartje!

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze concepten. Neem contact op