Z-CARD®: Extra opties

Zorg ervoor dat je Z-CARD® campagne opvalt door te kiezen voor één van onze personalisatie opties.

Gestanste covers

De opties om een Z-CARD® te personaliseren zijn bijna ongelimiteerd. Door de covers te stansen in een gewenste vorm verhoog je je merksynergie. Ook de afwerking van de cover kan aangepast worden, bijvoorbeeld met een ‘weerbestendige’ of lenticulaire afwerking.

Aangepast binnenwerk

Het binnenwerk kan op een aantal manieren aangepast worden om een maximale impact en bereik van je PocketMedia® campagne te garanderen. Er zijn verschillende papiersoorten en afwerkingen beschikbaar. Ook afscheurbare panelen voor kortingsbonnen, vouchers en DM antwoordkaarten zijn mogelijk.

Cover met kaarthouder

Een hotel keycard, een loyalty kaart voor klanten of een business card toevoegen aan je Z-CARD®? Dat kan! De covers kunnen worden voorzien van een pocket of inkeping voor elk type kaart.

Een Powerpocket Z-CARD® is voorzien van een dubbele cover waar bijvoorbeeld de keycard van de hotelkamer makkelijk in past. Een handige oplossing met een hoge bewaarkracht.

Daarnaast kunnen we een Z-CARD® voorzien van één of twee inkepingen in de cover om een business card of een loyalty kaart toe te voegen.

Sluitstickers en Sealing

We kunnen de Z-CARD®s sluiten met een semi-permanente sticker of doormiddel van een sealing optie – hierbij wordt de Z-CARD® per stuk gesealed. Een sluitsticker en een seal helpen de kaarten dicht te houden en worden gewoonlijk gebruikt bij een tip-in in een tijdschrift of bij een toevoeging op een verpakking.

Luxe afwerkingen

Als het gaat om opvallende communicatie met een luxe uitstraling kunnen extra opties zoals metallic inkten, geur experience, hot foiling of reliëf jouw Z-CARD® dat luxe gevoel geven.

Online meets Offline

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van QR, AR, RFID en NFC technologieën die helpen de kloof tussen print en digitale communicatie te overbruggen. Door het combineren van de bewaarkracht van print en de directheid van digitaal helpen wij je campagne tot leven te brengen.

Personalisatie

Personalisatie van je PocketMedia® campagne kan de respons en de waarde van je campagne voor de eindgebruiker verhogen. We kunnen de covers en/of het binnenwerk personaliseren.